Livrare produse

Comanda minimă care se poate efectua pe magazinuldeunghii.ro este de 70.00 lei (valoarea produselor, inclusiv eventualele reduceri). Această sumă este necesară pentru a putea acoperi din adaosul comercial a cheltuielilor pentru materialele de ambalare și munca de administrare a comenzii, împachetare, etc.

Vești bune, transportul este în prezent gratuit pentru toate comenzile de peste 450 lei.

Comenzile sub 450 lei vor fi taxate cu 22 lei pentru livrarea fiecărei comenzi.

Livrarea se face prin curier numai pe teritoriul României, în termen de 3-5 zile lucrătoare de la plasarea cu succes a comenzii, la adresa specificată de dumneavoastră.

Termenul de livrare începe odată cu primirea e-mail-ului de confirmare al expeditiei.

Atenție:

Ne rezervăm dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor care au refuzat comanda/coletul primit de la curier de maximum doua ori.

Dacă ambalajul coletului primit este deteriorat, se recomandă refuzarea lui în starea iniţială, fără a-l utiliza şi fără a desprinde etichetele.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea si/sau continutul unor colete se fac in momentul primirii coletului in prezenta reprezentantului firmei de curierat si se va intocmi un proces verbal de constatare. Orice reclamatie ulterioara, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.